• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Juhasz: "Grote honger naar de bal"

  Wasilewski en Juhasz in "betere dagen" bij Anderlecht.

  Roland Juhasz is "met vertienvoudigde krachten" klaar voor zijn uitleenbeurt bij Videoton, terwijl Marcin Wasilewski (nog) niet rond raakt met Legia. Twee ex-boegbeelden over de uitweg bij Anderlecht.

  Marcin Wasilewski hoeft bij Anderlecht niet meer op een basisplek te rekenen. De Poolse verdediger was in zijn thuisland in beeld bij Legia Warschau, maar een transfer kwam er (nog) niet.

  In Oost-Europa sluit de transfermarkt pas over een week, dus is er nog een kans dat Wasilewski alsnog vertrekt. "De onderhandelingen met Legia waren wel vergevorderd", zegt hij in de Poolse pers. "Ik sprak zelfs met de sportief manager, maar we eindigden niet op dezelfde golflengte."

  Legia zou de zware looneisen niet kunnen inwilligen. "Zo zijn het zware weken voor mij. Maar ik ben niet het type dat de moed verliest" vertelt Wasilewski, die mogelijk nog op een uitleenbeurt hoopt.

  Juhasz: "Vertienvoudigde krachten"

  Voor Roland Juhasz vond Anderlecht wel een oplossing. hij verhuist naar Videoton. De uitgeleende centrale verdediger is bijzonder gemotiveerd om zich te tonen.

  "Ik heb lang niet gespeeld, maar dat is geen probleem", zegt hij op de site van zijn nieuwe Hongaarse ploeg. "Ik ben hongerig naar de bal. Door op de bank te blijven zitten, zijn mijn krachten wel vertienvoudigd. Ik wil deze ploeg helpen."

  De Hongaarse bondscoach is ook blij. "Ik kon hem niet oproepen omdat hij niet aan spelen toekwam. Maar hij is onze kapitein en we hebben hem erg gemist", stelt Sandor Evergari.