• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Colsaerts doet het uitstekend in Arizona

  Vorig jaar werd Colsaerts uitgeschakeld in de eerste ronde.

  Nicolas Colsaerts is in goeie vorm in Arizona (VS). Op het WGC matchplay-toernooi won hij ook zijn tweede wedstrijd. Hij schakelde Justin Rose, de nummer 6 van de wereld, uit.

  Aan het toernooi in Arizona nemen de beste 64 golfers van de wereld deel. Ze nemen het tegen elkaar op in rechtstreekse duels. Het toernooi verloor in de eerste ronde al toppers als Tiger Woods en Rory McIlroy.

  Colsaerts voelt zich wel in zijn sas in Arizona. Na de eerste ronde overleefde hij ook de tweede ronde. Onze landgenoot, nummer 39 op de wereldranglijst, klopt de Brit Justin Rose met 4&2. Dat betekent dat hij met nog twee holes te spelen een voorsprong had van vier holes. De laatste twee holes worden dan niet meer gespeeld. Een puike prestatie van Colsaerts, want Rose is nummer 6 op de wereldranking.