• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Albert: "Kom graag nachtje doordoen bij MNM"

  Niels Albert moest van Peter Van de Veire 13 keer winnen dit seizoen

  Peter Van de Veire en Niels Albert sloten bij het begin van het veldritseizoen een weddenschap af. Albert heeft nog twee kansen om de weddenschap te winnen. "En dan kies ik volgend jaar een goeie cross uit voor Peter om te komen helpen."

  Niels Albert en MNM-presentator Peter Van de Veire sloten bij het begin van het veldritseizoen een weddenschap af. Niels moest van Peter 13 keer winnen. Als hij daarin slaagt, dan komt Peter met zijn botten in de modder staan om Niels te helpen. Lukt het hem niet, dan moet Niels 's ochtends mee radio komen maken.

  Albert zit momenteel aan 12 overwinningen. Nog één zege en de winnaar van de Wereldbeker wint de weddenschap tegen Peter.

  “Ik ben dit seizoen een paar keer op een heel sterke Sven Nys gestoten. Ik werd zeker tien keer tweede achter Nys."

  Lebbeke en/of Oostmalle, daar moet het dit weekend gebeuren voor Niels. “Ik heb nu nog twee kansen. De conditie is zeker niet slecht. Als alles meezit kan ik dit weekend winnen.”

  Van de discotheek naar de MNM-studio

  “Als ik de weddenschap verlies, dan kom ik graag eens naar de studio. Dan doe ik een nachtje door: van de discotheek naar de MNM-studio", zegt Albert.

  "Als ik de weddenschap win, dan zal ik volgend jaar eens een goede cross uitzoeken waar jij in de kou mag komen staan.”

  Als Niels naar de studio moet komen, dan neemt hij graag zijn Chantal mee. Daar kijken ze bij MNM heel erg naar uit.