• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vermaelen: "We zullen hier sterker uitkomen"

  Thomas Vermaelen kan Bayern en Thomas Müller thuis niet afhouden.

  Arsenal blijft zijn wonden likken. Ook na de 1-3-nederlaag tegen Bayern tracht Thomas Vermaelen de onrust te bezweren. "Spelers en supporters moeten één front vormen."

  Arsenal beleeft (weer) een grijs seizoen. Het staat vijfde in Engeland op 21 punten van leider Manchester United. De League Cup was al een eindje afgelopen en het voorbije weekend wipte tweedeklasser Blackburn Vermaelen en co in de 1/8e finales van de FA Cup. En de Champions League lijkt ook voorbij, na de 1-3 thuis tegen Bayern.

  "Ik begrijp dat de fans opnieuw gefrustreerd zijn. Dat zijn spelers soms ook. Tegen Bayern hebben we niet met genoeg discipline gespeeld, maar zoiets doe je niet met opzet. Het is dan ook niet het moment om zondebokken te gaan zoeken", zegt de aanvoerder.

  "We moeten één front vormen, spelers en supporters. We hebben de fans nodig, want zij zijn het DNA van de club. En voor de rest moeten we hard werken. In het verleden is dit nog al gebeurd en we zijn er telkens sterker uitgekomen."