• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Cercle moet Cornelis opnieuw drie weken missen

  Cornelis kan Cercle de komende weken niet helpen.

  Cercle Brugge kan in de strijd tegen de degradatie niet rekenen op Hans Cornelis. Die was bijna weer fit, maar liep toen een nieuwe spierscheuring op. Ook Tim Smolders moet mogelijk weer enkele matchen schrappen.

  Hans Cornelis was op de terugweg na een blessure, maar een nieuwe spierscheuring verbrodt zijn revalidatie. Hij staat drie weken extra aan de kant.

  Naast Cornelis moet Cercle-coach Foeke Booy wellicht nog een steunpilaar missen, want achter de naam Tim Smolders staan ook grote vraagtekens. Hij werd zaterdag tegen Standard vervangen omdat hij te veel last had van een gekneusde rib. Hij laat zich de komende dagen nog verder onderzoeken.