• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Verboden met Fellaini shirt te wisselen"

  Een verbod om shirt te wisselen

  Derdeklasser Oldham speelt zaterdag tegen Everton in de FA Cup. Het wordt vast en zeker een onvergetelijk moment voor de spelers, maar een "traditioneel" souvenir zullen ze er niet aan over houden. De club heeft een shirtwisselverbod ingesteld.

  Derdeklasser Oldham heeft "een shirttekort" en waarschuwt zijn  spelers met een papier op de muur van de kleedkamer. Een foto belandde op Twitter en de hele wereld mag nu meelezen.

  "Door een ernstig gebrek aan thuisshirts van de eerste ploeg, mogen de spelers geen outfit weggeven na afloop van de match tegen Everton", staat er. Everton-spelers Marouane Fellaini en Kevin Mirallas mogen of moeten hun shirt dus houden.