• home
 • video
 • pas verschenen

  Nego: "Meteen toegehapt toen Standard kwam"

  Nego bij zijn officiële voorstelling n Luik.

  Standard houdt eraan om zijn winterkoopjes een per een voor te stellen. Zo leerde de pers vandaag Loïc Nego kennen. De rechtsachter wordt gehuurd van Roma. Standard heeft ook een aankoopoptie.

  Loïc Nego kwam bij Roma niet aan spelen toe en is blij dat hij bij Standard een nieuwe kans kan krijgen. "Toen ik hoorde van de interesse van Standard, hapte ik meteen toe", zegt Nego (22). "Standard is in mijn ogen een topclub in Europa."

  Nego kwam bij Standard zijn landgenoot en ex-ploegmaat William Vainqueur tegen. "We speelden nog bij Nantes. Hij hielp me bij de integratie in de spelerskern. Ik merk op training al dat deze goeie groep een sterk collectief vormt."