• home
 • video
 • pas verschenen

  Zulte Waregem versterkt zich met twee Senegalezen

  Elhadji Ndoye (l) en Mansour Diop tekenden een contract bij Zulte Waregem tot 2015.

  Zulte Waregem is in Senegal gaan winkelen en heeft daar twee spelers gehaald. Mansour Diop en Elhadji Ndoye, die al enkele weken meetrainden met de beloften en de A-kern, konden de trainers overtuigen.

  Diop is een 23-jarige polyvalente middenvelder, terwijl Ndoye een 20-jarige verdediger is. Ze kregen hun opleiding in een voetbalschool in Dakar en speelden in de Senegalese eerste klasse. Ze tekenden allebei een contract tot 2015.

  David Vandenbroeck en Jérémy Serwy, die interesse genieten van allerlei clubs, trokken vrijdag niet mee op stage naar Marbella. Ook Hernan Hinostroza, die met Peru speelt, zal er niet bij zijn.