• home
 • video
 • pas verschenen

  Pauwels en co krijgen een nieuwe sponsor

  Jurgen Mettepenningen heeft de nieuwe cosponsor van zijn Sunweb-Revor-ploeg bekendgemaakt. Vanaf 1 januari pompt Napoleon Games geld in de veldritploeg. De nieuwe sponsor betekent meer zekerheid, maar ook een verhoging van het budget.

  "Een sponsor die zich voor vijf jaar engageert is een positief signaal voor de wielersport. Het bewijs dat er ook leven zal zijn in het veldrijden na Sven Nys", zegt manager Jurgen Mettepenningen.

  "Dit wordt de komende jaren een perfect huwelijk. Dankzij de budgetverhoging komt er meer zuurstof in de ploeg. Er is plaats voor twee, drie extra renners. We behouden ons volste vertrouwen in Kevin Pauwels en Klaas Vantornout en willen nu vooral werken aan onze onderbouw."

  De nieuwe sponsor zorgt ook voor nieuwe kleuren voor de ploeg. De huidige rood-witte tenues krijgen vanaf 2013 ook een zwarte toets.