• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Buyten: "Goed voor mijn zelfvertrouwen"

  Daniel Van Buyten speelde in Roemenië-België voor voor het eerst in maanden nog eens een volledige match. "Nu moet ik vooral ritme opdoen", zegt de Bayern München-speler in de kranten.

  "In de eerste helft speelden we gegroepeerd. Door ons blok had Roemenië het zwaar."

  "In de tweede helft gaven we ruimte weg en leden we snel balverlies. Op die manier slik je domme goals. Dat blijkt na deze wedstrijd. De wissels maakten het ook niet eenvoudiger. Dat was enkel interessant voor de trainer."

  "Ik ben blij met m'n prestatie. Op het einde kon ik zelfs nog diepgaan. Dat geeft me meer wat zelfvertouwen. Ik ben blij dat ik weer 90 minuten kan spelen. Want daar twijfelde ik toch een beetje aan. Hopelijk kan dat ook bij Bayern", zegt de verdediger in de kranten.