• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot moet Losada tot winterstop missen

  Hernan Losada kreeg tegen Lierse een opponent op zijn knie.

  Tegenslag voor Beerschot: dit jaar komt zijn regisseur Hernan Losada niet meer in actie. De Argentijn viel tegen Lierse uit met een knieblessure. Een operatie is niet nodig. Joachim Mununga is een tot twee weken buiten strijd.

  Zaterdag tijdens de rust in de match tegen Lierse bleef Losada in de kleedkamer. Lierse-speler Heymans was ietwat ongelukkig vol op de linkerknie van Losada beland.

  Mogelijk is zijn meniscus geraakt is. "Ik voelde meteen dat het niet meer ging", sakkerde Losada. Vanmiddag twitterde hij dit: "Een ongelukkige blessure aan mijn knie. Een operatie is niet nodig, maar ik ben out tot de winterstop."

  Mununga out met ontwrichte schouder

  Beerschot kan de komende weken ook geen beroep doen op Joachim Mununga. De middenvelder viel tegen Lierse uit met een schouderblessure. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij zijn schouder ontwricht heeft. Mununga zal een tot twee weken aan de kant staan.