• home
 • video
 • pas verschenen

  Van den Brom roept op: "Laat het spoken"

  Van den Brom: "De fans kunnen ons naar een niveau hoger tillen."

  Anderlecht-coach John van den Brom heeft de hoop op Europees overwinteren nog niet opgegeven. Hij heeft wel de steun van de supporters nodig. De Nederlander vraagt om de matchen tegen Zenit en Milan massaal bij te wonen.

  "De goeie prestaties tegen Milan en Zenit bieden mogelijkheden", zegt John van den Brom. "Ik hoop, in naam van de staf en de spelers, dat de fans de wedstrijd tegen Milan massaal bijwonen."

  "De steun kan ons helpen een hoger niveau te halen en samen ons doel te bereiken: overwinteren in Europa. Het moet, dankzij de fans, op 6 en 21 november spoken in het Constant Vanden Stock-stadion."

  Wie erbij wil zijn tegen Milan en Zenit zal wel snel moeten zijn. "Op dit ogenblik zijn er nog 2.500 tickets beschikbaar voor Milan (21 november) en 3.500 voor Zenit (6 november)", laat Anderlecht weten.