• home
 • video
 • pas verschenen

  Taravel is nog iets langer Lokeren-speler

  "Taravel is een van de smaakmakers in de competitie", zegt Lokeren.

  Lokeren heeft het contract van Jérémy Taravel opengebroken. De Franse verdediger tekende een nieuwe overeenkomst tot 2016. Het contract van Taravel liep normaal gezien na dit seizoen af.

  Jérémy Taravel is al aan zijn derde seizoen bezig bij Lokeren, dat hem overnam van Zulte Waregem. De 25-jarige stoere verdediger is een rots in de branding in de defensie en dat beseffen ze op Daknam ook. Met een contract dat afloopt in 2016 konden ze hem verleiden tot een langer verblijf.

  "Jérémy is er zich bewust van dat hij zijn loopbaan in Lokeren omhoog heeft kunnen stuwen naar een niveau waarbij voetbalkenners hem tot een van de absolute smaakmakers in de competitie rekenen", klinkt het op de website van Lokeren.