• home
 • video
 • pas verschenen

  Mannaert: "Vrees niet voor een pandoering"

  Club Brugge speelt donderdag zijn derde groepswedstrijd in de Europa League. Club wacht een lastige avond op het veld van Newcastle. Dat beseft ook Vincent Mannaert, de manager van Club Brugge.

  "Op papier is dit de moeilijkste affiche voor ons", vertelt Mannaert aan Sporza. ""De Premier League is misschien wel de sterkste competitie ter wereld. Het niveau zal hoog zijn. Newcastle heeft een héél sterk team, maar ik vrees niet voor een pandoering zoals in Bordeaux. Ik ben niet bang. Wie bang is, krijgt slaag."

  "Ik ben ervan overtuigd dat onze spelers met veel trots op het veld zullen komen. Zij hebben lessen getrokken uit de wedstrijd op Bordeaux. Wie donderdag speelt, zal scherp zijn. En als we scherp zijn, creëren we overal kansen. Die moeten we dan wel afmaken."

  "De competitienederlaag tegen OHL is intussen al verteerd. Soms is het beter om zwaar te verliezen, dan is iedereen wakker. We moeten nu als groep reageren op die nederlaag."