• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Turkse eersteklasser Kayserispor wil Gerets

  Vorige maand moest Eric Gerets opstappen in Marokko.

  Gaat Eric Gerets opnieuw aan de slag in Turkije? De eersteklasser Kayserispor meldt dat het in vergevorderde gesprekken is met de coach. De staartploeg in de Süper Lig zoekt een opvolger voor Sjota Arveladze.

  Kayserispor staat op de voorlaatste plaats in de Turkse competitie. Zondag verloor het nog met 4-0 van Gençlerbirligi. Die zware nederlaag kostte de kop van coach Sjota Arveladze. Die loodste de ploeg de afgelopen twee seizoenen naar een zesde en een elfde plaats.

  Kayserispor ziet in Eric Gerets de ideale opvolger. De oud-verdediger werd in september ontslagen als bondscoach van Marokko.

  Gerets was eerder al aan de slag in Turkije. Hij leidde Galatasaray naar de titel in 2006.