• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lierse-beul Habibou: "Ik heb nooit getwijfeld"

  Habib Habibou sukkelde de voorbije maanden met een pubalgieblessure.

  Habib Habibou heeft zaterdag bijna op zijn eentje Lierse zijn eerste thuisverlies aangesmeerd. De spits van Zulte Waregem was goed voor drie goals en één assist: 1-4. "De voorbije maanden waren niet makkelijk voor mij", zegt hij.

  Habibou bleef bescheiden en betrok zijn ploegmaats en de technische staf in zijn hulde: "Het belangrijkste is de zege. Het was niet makkelijk, maar dankzij goed collectief werk hebben we toch gewonnen."

  "Zulte Waregem heeft heel sterke spelers, met een goeie mentaliteit. Zij geven het beste van zichzelf en dus doe ik dat ook."

  "Mijn kampioenschap is nu pas begonnen", zegt 25-jarige uit de Centraal-Afrikaanse Republiek in de kranten. Hij kwam nog maar voor de tweede keer aan de aftrap dit seizoen. "Ik sukkelde met een pubalgie. Vervelend, want je weet niet hoelang je out bent. Nu ben ik weer fit." Net op tijd, nu Leye wekenlang uitviel.

  "Ik geloof sterk in mezelf en heb nooit getwijfeld. Bovendien heb ik voor de match nog gebeden tot God. Ik bid elke dag, dat is mijn sterkte."

  "Ik wil ook de staf bedanken voor hun fantastische werk de voorbije maanden. Die waren niet makkelijk voor mij."