• home
 • video
 • pas verschenen

  Zenit haalt Kerzjakov terug bij de A-kern

  Zenit heeft Aleksandr Kerzjakov weer in de armen gesloten. De topscorer was maandag naar de B-kern verwezen nadat hij amok had gemaakt over het hoge loon van ploegmaats Witsel en Hulk.

  "Trainer Spalletti heeft Kerzjakov na een gesprek ingelicht dat hij weer mag meetrainen", luidt het. Middenvelder Igor Denisov moet om dezelfde reden nog even brommen, "tot hij zich verontschuldigd heeft".

  Denisov en Kerzjakov zijn door Russisch bondscoach Fabio Capello allebei opgeroepen voor de WK-kwalificatiematchen tegen Portugal en Azerbeidzjan.

  Nepbom voor Hulk

  De hoge lonen van Hulk en Witsel blijven de gemoederen ophitsen bij Zenit. Zo werd in de buurt van het trainingscomplex een nepbom gevonden, waarin een foto van Hulk zat. Er zat ook een duidelijke boodschap voor de Braziliaanse spits bij: "Hulk out".