• home
 • video
 • pas verschenen

  Maaseik wint vlot van het nieuwe Asse-Lennik

  Maaseik heeft maar drie sets nodig om de Supercup te veroveren.

  Landskamppioen en bekerhouder Maaseik heeft zonder veel moeite de Supercup gewonnen tegen Asse-Lennik. Het werd 25-19, 25-12 en 25-16 in Leuven.

  De zege van Maaseik is geen verrassing. Asse-Lennik kampte in het tussenseizoen met financiële zorgen. De verliezende finalist van de play-offs en de beker leek zelfs even te zullen stoppen, maar het vond toch een oplossing.

  Sportief moet de club echter opnieuw beginnen te bouwen. Veel spelers vertrokken. Met veel nieuwkomers was het nog zoeken tegen Maaseik. Zo begon nieuwe coach Brecht Van Kerckhove meteen met een trofee bij Maaseik.

  Volgende week begint de competitie. Maaseik speelt thuis tegen Borgworm, Asse-Lennik ontvangt Herk-de-Stad.