• home
 • video
 • pas verschenen

  "De tijd van El Ghanassy komt nog wel"

  "El Ghanassy moet leren dat voetballen niet alleen aanvallen is."

  Yassine El Ghanassy speelde nog geen seconde voor West Bromwich in de Premier League. "Maar ik zie progressie", zegt zijn coach. "Ik zal dit seizoen nog zeker een beroep doen op hem."

  Yassine El Ghanassy heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn overgang van AA Gent naar West Bromwich Albion, de club waar ook Romelu Lukaku voetbalt. De Premier League is vier matchen ver en de flankaanvaller kwam nog niet in actie.

  "Toen we Yassine in Gent weghaalden, heb ik gezegd dat hij de tijd zou krijgen om zich te ontwikkelen", zegt West Brom-coach Steve Clarke.

  "Hij traint nu beter en harder dan in de voorbereiding op het seizoen. Zijn tijd komt nog, geef hem tijd om zich aan te passen. Ik zal dit seizoen zeker een beroep doen op hem, maar vraag niet wanneer precies. De omstandigheden bepalen dit."

  "Als jonge gast moet hij nog veel leren maar dat geldt ook voor de ervaren jongens. Maar nogmaals: ik zie progresie. Hij moet gewoon nog wat wennen aan ons voetbal. Hij moet leren dat je ook moet verdedigen, niet alleen aanvallen."