• home
 • video
 • pas verschenen

  Sinan Bolat revalideert bij Fulham

  Standard ziet de doelman liever niet gratis vertrekken in juni.

  Standard-doelman Sinan Bolat zet zijn revalidatie voort bij Fulham. Dat schrijven alle kranten. Standard wil de club niet bevestigen, maar "we hebben de toestemming gegeven dat hij bij een geïnteresseerde club mag verblijven".

  Bolat wou Standard in juni verlaten, maar een zware knieoperatie gooide roet in het eten. Hij herstelt nu sneller dan verwacht, zegt Standard op zijn website.

  "Daarop toonden verschillende buitenlandse clubs opnieuw hun interesse." Waarop Bolat - met het akkoord van Standard - naar Engeland vertrok. "Onze medische staf blijft hem wel superviseren."

  Bolat is einde contract. Standard wil hem dan ook liever in januari verkopen dan in juni gratis laten gaan. De club zegt nog met niemand te hebben gesproken over een transfer, maar Fulham lijkt dus de eerste keuze te worden. Standard haalde een tijdje geleden Eji Kawashima als vervanger voor Bolat.