• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Maagd wordt 4e in finale 100m horden

  Hordeloopster Lolo Jones (29) gelooft niet in seks voor het huwelijk. De Amerikaanse wil haar maagdelijkheid behouden als geschenk voor haar echtgenoot. Jones eindigde in Londen net naast het podium in 12"58.

  "Maagd blijven is nog veel moeilijker dan afstuderen of trainen voor de Olympische Spelen. Maar ik geloof niet in seks voor het huwelijk", zegt de 29-jarige Jones.

  Aan haar knappe uiterlijk zal het alvast niet liggen. "Ik heb al veel mogelijkheden gehad, en het is soms erg lastig om te weerstaan, maar ik wil dat speciale moment toch graag bewaren voor mijn echtgenoot als geschenk."

  Een kandidaat-echtgenoot heeft Jones echter nog niet gevonden. "Omdat ik nog nooit seks heb gehad, is het niet eenvoudig om een vriend te vinden. Als ik het mannen vertel, zeggen ze eerst dat ze mijn idee respecteren, maar tegelijk leven ze met de illusie dat ik wel zal bezwijken. Als ze dan na enkele weken ondervinden dat ik het toch echt meen, laten ze me vallen. Zo gaat het meestal."

  Lolo Jones is specialiste in de 60 meter horden. In Londen liep ze als vierde over de streep in de finale van de 100 meter horden in 12"58. Vier jaar geleden in Peking werd ze zevende in 12"72.