• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Londense burgemeester bengelend aan kabel

  Zwaaiend met twee Britse vlagjes, is de Londense burgemeester Boris Johnson vanmiddag stilgevallen in het midden van een kabelbaan. Vijf minuten lang bengelde hij onelegant boven het publiek.

  De Britten hadden er vandaag nog een olympische attractie bij. Burgemeester Johnson was "special guest" in Victoria Park om een ritje te maken op een kabelbaan.

  Het publiek haalde de camera's maar wat graag boven, toen het zag dat Johnson plots stilviel en bengelend boven hun hoofden hing. Het duurde vijf minuten vooraleer hij uit zijn hachelijke positie verlost werd.

  Zwaaiend met twee Britse vlagjes, maakte Johnson van de gelegenheid gebruik om het publiek te bespelen. De aanwezigen begonnen onder zijn impuls te juichen om de eerste Britse gouden medaille die roeisters Glover en Stanning eerder op de dag hadden veroverd.