• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Spurtlegende Maurice Greene bezoekt de Tour

  De Tour de France 2012 is aangekomen in Parijs.

  De Tour is in Parijs aangekomen. Bij de meeste renners heerst opluchting dat de zware rittenkoers voorbij is. Stuart O'Grady had de kinderen op bezoek. En spurtlegende Maurice Greene bezocht Team SKy.

  Team Sky en Bradley Wiggins kregen vandaag nog voor de laatstet rit naar de Champs-Elysées hoog bezoek. Niemand minder dan de Amerikaanse spurtlegende Maurice Greene kwam langs om zijn felicitaties persoonlijk over te maken.

  Het hoeft geen betoog dat de renners de verrassing konden smaken. Bernhard Eisel laat ons meegenieten van de ontmoeting tussen de eerste Britse Tourwinnaar en de olympische kampioen van Sydney 2000 op de 100 meter.

  Kinderen van O'Grady stellen zich vragen

  Stuart O'Grady kreeg vandaag, zoals zovele andere renners, vrouw en kroost op bezoek. Dat kinderen soms vervelende vragen stellen wordt uit zijn tweet nog maar eens duidelijk.

  Bram Tankink geniet van het uitzicht

  De tweets van Bram Tankink verschenen de voorbije weken meer dan eens in deze rubriek. Ook op de slotdag kan hij niet ontbreken. De Nederlander van Rabobank is blij dat zijn "omzwervingen" erop zitten: volg de link voor een sfeerbeeld vanuit Parijs.