• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Copeland versiert toptransfer naar NY Knicks

  Aalstar moet afscheid nemen van Chris Copeland.

  Aalstar is sterspeler Chris Copeland kwijt. De Amerikaan heeft een contract getekend bij de NBA-club NY Knicks. Dat bevestigt de general manager Glen Grunwald van de Knicks. Copeland was vorig seizoen MVP in België.

  Copeland was vorig seizoen de absolute sterkhouder bij Aalstar. De 28-jarige Amerikaan was goed voor gemiddeld 21,6 punten. Hierdoor werd hij verkozen tot de beste speler in de Ethias League.

  Copeland kon de Knicks overtuigen tijdens de NBA Summer League. Hij zal wel pas na de voorbereiding zeker zijn of hij effectief aan de zijde van onder meer Carmelo Anthony mag spelen. De club kan dan nog altijd beslissen om hem toch niet te houden.