wo 27 juni 2012 20:12
Reynaldo opende de score voor Anderlecht tegen Oudenaarde.
Anderlecht heeft na een mindere oefenmatch gisteren vandaag tweedeklasser Oudenaarde wel makkelijk uitgeteld. Ook KVM, Gent en Zulte Waregem boekten ruime zeges in oefenduels.

Leest - KV Mechelen 0-6

Doelpunten: 5' en 13' Vandenbergh 0-1 en 0-2, 38' Cordaro 0-3, 39' Vandenbergh 0-4, 42' Destorme 0-5, 53' Iddi 0-6

KV Mechelen: Renard (46' Pacovski), Chen (46' Van Loo), Van Hoevelen, Pandza (46' Biset), Ghomsi (46' Karahmet), Laureys, De Petter (46' De Witte), Paulussen, Cordaro (46' Iddi), Destorme (46' Zhairi), Vandenbergh (46' Ruiz)

Opmerking: Het was de derde oefenmatch van KV Mechelen in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Rapid Leest speelt in tweede provinciale in de provincie Antwerpen.

Oudenaarde - Anderlecht 0-7

Doelpunten: 2' Reynaldo 0-1, 35' Canesin 0-2, 44' De Sutter 0-3, 46' Kanu 0-4, 55' Jakovenko 0-5, 66' Molins 0-6, 80' Jakovenko 0-7

Anderlecht (1e helft): Proto, Godeau, Hawsawi, Verboom, Tarfi, Marecek, Bruno, Canesin Matos, Jovanovic, Reynaldo, De Sutter

Anderlecht (2e helft): Proto, Godeau, Hawsawi, Deschacht, Tarfi (67' Verboom), Mbenza, Praet, Kanu, Jakovenko, Veselinovic, Molins

Opmerking: Oudenaarde is een tweedeklasser, De Sutter scoorde al in elke oefenmatch. Gisteren won Anderlecht veel moeizamer, 2-3 bij Ronse.

Reactie Anderlecht-coach Van den Brom: "Ik zag een lekkere wedstrijd van ons, met mooie goals. 0-7, dit willen we graag zien."

FC Heist - AA Gent 0-11

Doelpunten: Arbitman 0-1 en 02, Van der Bruggen 0-3, Arbitman 0-4, Brüls 0-5, N'Diayé 0-6, Kola 0-7, Ljubijankic 0-8, N'Diayé 0-9, Brüls 0-10, N'Diayé 0-11

AA Gent (1e helft): Boeckx, Baric, Nahayo, Corstjens, Skarabot, Van der Bruggen, Lepoint, Foket, De Smet, Arbitman, M'Sila

AA Gent (2e helft): Padt, Rafinha, Melli, Maréval, Wallace, Arzo, N'Diayé, Messoudi, Brüls, Ljubijankic, Kola

Opmerking: Heist is een derdeprovincialer uit West-Vlaanderen

Bornem - Lokeren 1-3

Doelpunten: Jarolim 0-1, De Bakker 1-1, Fall 1-2 en 1-3

Lokeren begon met: Lazic, De Roover, El Mouataz, Overmeire, De Ceulaer, Saglik, Jarolim, Grbac, Gueye, De Pauw

Opmerking: Bornem is een derdeklasser

Zulte Waregem - Eendracht Aalst 4-0

Doelpunten: 6' Lendric 1-0, 8' Trajkovski 2-0, 42' Naessens 3-0, 43' Lendric 4-0

Zulte Waregem (1e helft): Bruzzese, Dachelet, D’Haene, Perdichizzi, Hamalainen, Skulason, Hinostroza, Berrier, Trajkovski, Lendric, Naessens

Zulte Waregem (2e helft): Bossut, De fauw, Vandenbroeck, Verstraete, Vandenbroucke, Sivakov, Delaplace, Skulason (64’ Serruys), Trajkovski  (64’ Christiaens), Bokila, Leye

Opmerking: Ivan Lendric is een Kroatische aanwinst van Zulte Waregem. De 20-jarige spits tekende voor drie seizoenen. Eendracht Aalst speelt in tweede.

Ciney - Standard 0-7

Doelpunten: Batshuayi (2), Ezekiel, Buzaglo, Menga, Mpoku, Biton

Standard (1e helft): Moris, Cissé, Belhocine, Atheba, Cevik, Angeli, Mpoku, Lumanza, Buzaglo, Menga, Ezekiel

Standard (2e helft): Moris, Goreux, Belhocine, Arslanagic, Bonemme, Buyens, Vainqueur, Gonzalez, Bia, Batshuayi, Biton

Opmerking: Ciney is een derdeklasser.

Aat (III) - Bergen 0-3

Doelpunten: 22' Dusenne 0-1, 71' Nong 0-2, 73' Matthys 0-3

Bergen: Berthelin (46' Saussez), Felix (46' Monteyne), Franquart (46' Sapina), Debisschop, Van Imschoot (46' Matthys), Pottiez (46' Timmermans), De Belder,  Dusenne, Bourabia (65' Legat), Köse (46' Nong), Batiour (65' Bastiaens)

Opmerking: Aat is een derdeklasser. Bergen-nieuwkomer Köse, een Duits-Turkse aanvaller, miste een penalty voor de rust.

Kampenhout - OH Leuven 0-2

Doelpunten: Roelandts 0-1, Azevedo 0-2

Opmerking: Björn Ruytinx liep een knieblessure op in deze oefenmatch bij de vierdeklasser."Zijn knie is vrij ernstig gezwollen. We schieten niet in paniek, maar het ziet er redelijk ernstig uit", zegt OHL-coach Ronny Van Geneugden.