• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Jean-Mi" bekeert een boefje in eigen strip

  Kim Clijsters en Jean-Michel Saive kunnen binnenkort elkaars strip lezen.

  Jean-Michel Saive komt in het rijtje van Belgische sporthelden met een eigen stripreeks. Na onder anderen Kim Clijsters, Tom Boonen en FC De Kampioenen krijgt ook de tafeltennislegende een eigen stripreeks: "Jean-Mi".

  De 42-jarige Jean-Michel Saive neemt deze zomer voor een zevende keer deel aan de Spelen en uitgeverij Ballon Media "beloont" dat met een stripreeks. "Jean-Mi" wordt bedacht en getekend door De Marck.

  Het eerste nummer heeft als titel "De coach" meegekregen. En daarin wordt Jean-Mi het slachtoffer van een overval. Hij probeert het boefje, dat berouw toont, op het juiste pad te krijgen. En wat blijkt, de jongen heeft veel tafeltennistalent. Over een goeie week kunt u zelf lezen hoe het afloopt als de strip uitgebracht wordt.