• home
  • video
  • pas verschenen

    Skoda: "Hebben niks meer gehoord van Loix"

    Eind februari gaat met de rally van Haspengouw het BK 2012 van start. Het is voorlopig nog niet duidelijk of dat met of zonder Freddy Loix zal zijn. Loix reed in 2010 en 2011 voor Skoda. Een volledig seizoen voor dat team is nu uitgesloten.

    "Eind november deden wij hem een voorstel voor 2012. Omdat we midden januari nog geen antwoord hadden, besloten we het project voor een volledig seizoen op te bergen", klinkt het bij Skoda.

    Dat wil niet zeggen dat we Loix sowieso niet meer in een Skoda zien dit seizoen. "In 2011 tekenden we een overeenkomst met de rally van Ieper. We zullen daar zeker aanwezig zijn. Mogelijk ook met een "one shot operatie", vanuit Belgische hoek. We zien dan wel wie er achter het stuur zit. Freddy Loix is zeker een mogelijkheid."