Nené bezorgt Ancelotti een mooie avond

za 14 januari 2012 23:34
Nené maakt twee goals en geeft een assist voor PSG.
Coach Carlo Ancelotti heeft zijn eerste wedstrijd met Paris Saint-Germain in het Parc des Princes vlot gewonnen. PSG won met onder meer twee goals van Nené met 3-1 van Toulouse.

PSG begon vrij traag aan de wedstrijd. Het dreef het tempo pas gaandeweg op, Nené scoorde enkele minuten voor de rust.

In de tweede helft bood de Braziliaan Pastore de 2-0 aan. Nené zette zelf de kers op de taart met het derde Parijse doelpunt van de avond.

Ancelotti was een tevreden man: "Het was een mooie avond. We hebben goed voetbal laten zien. Zeker na de rust liep het goed.Toen hadden we nog meer kunnen scoren."

PSG heeft drie punten meer dan het verrassende Montpellier. Dat versloeg Lyon met het 14e doelpunt van topschutter Olivier Giroud. Na de match werd flink wat getrokken in de spelerstunnel.