• home
 • video
 • pas verschenen

  Berrier: "Willen 2012 inzetten met een zege"

  Franck Berrier heeft vrijdag een eerste keer meegetraind met Zulte Waregem. De Fransman is tevreden met zijn terugkeer naar het Regenboogstadion.

  "Het is fijn dat de supporters ook blij zijn met mijn terugkeer. Ik voel me uitstekend en wil graag tonen dat ik het vertrouwen van de fans waard ben", zegt Franck Berrier, die van 2008 tot 2010 al voor Zulte Waregem speelde.

  "De eerste training is goed verlopen en ik denk dat de automatismen snel zullen terugkeren, zeker met de spelers die ik nog ken. We moeten onze trainingsinzet ook tijdens de wedstrijd tonen. We willen zondag winnen tegen Genk om 2012 in te zetten met een overwinning."

  Berrier deed ook een oproep aan de supporters van Zulte Waregem. "Kom massaal naar het stadion. Samen met jullie zullen we ons redden in eerste klasse."

  Over zijn mislukte periode bij Standard wilde de Fransman niet veel meer kwijt. "Het was vervelend dat ik er weinig speelde. Ik kreeg geen vertrouwen van de coach en de club. Maar dat is verleden tijd," klinkt het.