• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Real Madrid krikt zijn doelsaldo nog wat op

  De doelpuntenmachine genaamd Real Madrid blijft ook in 2012 op volle toeren draaien. De Koninklijke versloeg middenmoter Granada met 5-1. In Malaga-Atletico debuteerde Diego Simeone met een 0-0 als coach van Atletico. Courtois stond tussen de palen.

  Granada zag sterren in de eerste 20 minuten, maar alleen Benzema had na 19 minuten een gaatje gevonden. Meteen daarna werd de thuisploeg koud gepakt door een kopbal van Rico, maar een kwartier later kopte Ramos Real weer op voorsprong. Beide assists van Real waren het werk van een sterke Özil.

  Met goals van Higuain en Benzema (op pass van... Özil) in de eerste vijf minuten na de rust stak Real de match op zak, Ronaldo (foto) scoorde zijn 21e competitiegoal in de slotfase.

  "Granada is een goeie ploeg, die goed verdedigt en de linies dicht bij elkaar houdt. Het is niet makkelijk om hen uit verband te spelen. Maar zeker in de tweede helft zijn we er aardig in geslaagd om de gaatjes te vinden", zei verdediger Sergio Ramos.

  "Mijn doelpunt? Ik was vooral blij met mijn goal omdat we na de 2-1 opnieuw de controle over de wedstrijd hadden. Mijn doelpunt zette ons op het goede spoor voor de tweede helft."

  Atletico Madrid sprokkelde een puntje op het veld van Malaga, dankzij een 0-0-gelijkspel. Thibaut Courtois verdedigde het doel van Atletico, waar de Argentijn Diego Simeone debuteerde als coach.