• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Gent: "Transfer Suler is kwestie van uren"

  Begin november viel Suler in tegen KV Mechelen. Nadien speelde hij niet meer voor Gent.

  Marko Suler heeft zijn laatste wedstrijd op een Belgisch veld wellicht al in november gespeeld. De Sloveense verdediger van AA Gent onderhandelt met Hapoel Tel Aviv en werd zelfs al medisch getest in Israël.

  Suler kwam drie jaar geleden aan in Gent. Hij groeide geleidelijk aan uit tot een basispion, maar was niet de favoriet van trainer Trond Sollied. De Noor maakte afgelopen zomer bij zijn terugkeer duidelijk Suler op de linksachterpositie te willen gebruiken. Dat zag Suler zelf niet zitten.

  "Wij hebben een akkoord met Hapoel Tel Aviv", stelt Gent-manager Michel Louwagie in Het Laatste Nieuws. "Marko onderhandelt nog met de club. Dat lijkt een kwestie van uren. Ten laatste woensdag verwacht ik een definitief akkoord."

  Gent is niet van plan een vervanger te halen. "We dachten dat Marko al in de zomer zou vertrekken. Daarom haalden we met Melli toen al een extra verdediger."