• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Been: "Er is een plaatsje vrij bij de keepers"

  Logan Bailly vertrok maandag met Genk op stage naar Turkije. De doelman wil bij zijn ex-club zijn conditie onderhouden, maar de Belgische kampioen sluit een transfer van de 26-jarige Bailly niet uit. Algemeen directeur Dirk Degraen: "In het voetbal weet je nooit."

  "Wij hebben nog geen contact gehad met Gladbach", zegt Genk-directeur Degraen in Het Laatste Nieuws. "Logan heeft zelf met zijn club gepraat en heeft de toestemming gekregen om met ons mee te trainen."

  Degraen wil niets uitsluiten. "Op dit moment traint hij mee om fit te blijven. Normaal is hij enkel voor de stage bij Genk, maar in voetbal weet je nooit. We zullen zien wat het geeft."

  Bailly vindt bij Genk zijn oude keeperstrainer Guy Martens terug. "Logan heeft zich altijd goed gevoeld bij ons", zegt Martens. "De komende dagen zal moeten blijken hoe scherp hij staat." Bailly heeft nog een contract bji Borussia Mönchengladbach.

  Been: "Bailly? Wat goed is, is goed"

  Derde keeper Gilles Lentz heeft na mislukte onderhandelingen over een nieuw contract geen toekomst meer bij Genk. "Daardoor is er een plaatsje vrijgekomen bij de keepers", zegt Mario Been.

  "Nu Bailly meetraint bij ons zal ik hem zeker in de gaten houden", vertelt de Genk-coach. "Ik ken hem enkel van naam, maar ik weet dat hij in Genk een goede tijd heeft gehad. Wat goed is, is goed."

  Lentz is ook niet mee op stage. "Zulke onderhandelingen heb ik nog nooit meegemaakt", zegt Degraen. "Ik voelde aan dat de speler en zijn ouders wilden bijtekenen, maar zijn entourage hield de boot af."