• home
 • video
 • pas verschenen

  "Een week Mallorca voor het BK, dat is top"

  Op één week van het BK veldrijden in Hooglede-Gits heeft Sven Nys zich met zijn sterke prestatie in Baal uitgeroepen tot topfavoriet. "Maar toch zal het BK een secondespel worden", zegt Sporza-commentator Paul Herygers.

  Sven Nys is komende zondag in Hooglede-Gits de te kloppen man. "De verhoudingen zijn duidelijk", zeggen commentatoren Michel Wuyts en Paul Herygers.

  "Technisch was Nys gewoon ijzersterk", vindt Wuyts. "Op zijn terrein werd het gat ronde na ronde een zee. Als je zoiets uithaalt op één week van het BK, ben je favoriet. Maar Nys zal geen cadeaus krijgen."

  Herygers: "Volgende week wordt sowieso een ander verhaal. Het wordt een secondespel. Niemand zal zomaar wegrijden. Dat Nys nu een week naar Mallorca trekt om de drukte te ontlopen, is gewoon top. Mallorca is zijn beste investering."