Ga naar de inhoud

BEKIJK: The Special One! José Mourinho legt iedereen het zwijgen op in videoclip van rapper Stormzy

Een gentleman, maar gesticuleren is José Mourinho niet vreemd. Een vingertje in de lucht, achter zijn oor, of doodleuk op zijn lippen om "de haters" het zwijgen op te leggen. Het is gemeengoed in een dug-out met de toptrainer. Maar The Special One is een "gift that keeps on giving". Zo maakte de Portugees gisteren zijn optreden in de videoclip van rapper Stormzy. En jawel, daar was het vingertje weer ...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Sssst. 

 

Het beeld van Mourinho in de videoclip van "Mel Made me Do it" is geen nieuw beeld. Herinnert u zich de League Cup-finale van 2005 van Chelsea tegen het Liverpool van Rafa Benitez nog? 

 

Liverpool stond 79 minuten aan de leiding, tot Steven Gerrard de bal in eigen doel kopte. Na de owngoal legde Mourinho ook de Liverpool-fans het zwijgen op.  Chelsea zou de League Cup winnen in de extra tijd. 

 

In 2017 deed hij zijn kunstje nog eens over na een zege tegen Tottenham. Bekijk beide fragmenten hier.

* Hieronder kunt u nog 19 andere stoten van The Special One terugvinden. Conclusie: Mourinho stelt zelden teleur aan de zijlijn.