Ga naar de inhoud

Onherkenbare Dimitri Van den Bergh gaat kansloos onderuit in kwartfinale in New South Wales

 za 20 augustus 2022 12:57
Dimitri Van den Bergh
Dimitri Van den Bergh (archief) was niet op niveau in zijn kwartfinale.

Gisteren plaatste Dimitri Van den Bergh zich vlot voor de kwartfinales in New South Wales, vandaag ging onze landgenoot kansloos onderuit tegen James Wade. Van den Berg speelde onherkenbaar, vooral bij het uitgooien. Het resultaat: een 6-0 pandoering en een vroege exit in Australië.

Dimitri Van den Bergh begon goed aan zijn toernooi in Wollongong. Van jetlag was geen sprake in zijn eerste partij tegen de Australische thuisspeler Raymond O'Donnell. Zijn kwartfinale tegen James Wade verliep heel wat minder vlot.

 

Wade - de nummer 5 van de wereld - profiteerde optimaal van slordigheden bij "The Dreammaker". Van den Bergh liet in de eerste drie legs maar liefst 8 kansen om uit te werpen onbenut. Wade bedankte met een worp van 104 en klom zo naar een 3-0-voorsprong.

 

De Engelsman kreeg vleugels, onze landgenoot bleef maar aanmodderen. Met een gemiddelde van 88,5 was het gewoonlijke niveau van Van den Bergh ver zoek. James Wade liet het niet aan zijn hart komen en deelde het genadeschot uit: 6-0. Een pijnlijke whitewash voor onze landgenoot, die Australië vroegtijdig moet verlaten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: