Ga naar de inhoud

Italiaanse volleybalvrouwen triomferen in de Nations League

De Italiaanse volleybalsters hebben de Nations League gewonnen. In Ankara was vicewereldkampioen Italië in drie sets te sterk voor Brazilië. Het werd 25-23, 25-22 en 25-22 voor de Italianen, die voor het eerst in de finale van de Nations League stonden.

Brazilië speelde voor de derde keer op rij de finale van de Nations League. Vorig jaar greep Brazilië ook al zilver. Toen werd verloren van de Amerikaanse volleybalsters, die dit jaar in de kwartfinales werden uitgeschakeld door Servië.

 

Dat Servië is de winnaar van het brons. Het versloeg gastland Turkije met 3-0.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.