Oeps! Sara Aerts raakt niet in de bob op training, An Vannieuwenhuyse daalt alleen af

Sara Aerts glijdt uit bij de 2e trainingsrun vandaag.

Het was een opvallend bobsleebeeld vandaag op training. Bij de tweede run gleed Sara Aerts uit bij het pushen, waardoor ze niet in de slee kon springen. An Vannieuwenhuyse daalde zo alleen af. Het duo kon er smakelijk om lachen voor de micro van onze ploeg in Peking. "Het was een eventvolle training", grapt An Vannieuwenhuyse.

Vandaag stonden de 3e en 4e trainingsrun op het programma in het Yanqing National Sliding Centre, gisteren bij de 1e en 2e bleef Aerts uit voorzorg aan de kant en fungeerde Kelly Van Petegem als remster.

Nog niet helemaal op elkaar ingespeeld? Bij de laatste trainingsrun mist Sara Aerts de bobslee volledig door een slippertje. "Het was een eventvolle training. De eerste run geraakte Sara bijna niet in de bobslee, de tweede run ging het effectief mis", vertelde een geanimeerde An Vannieuwenhuyse.

 

Morgen zou Aerts ook niet in actie komen, maar door de misser zal ze morgen toch zeker nog één keer pushen. De competitie is vrijdag en zaterdag. 

Sara Aerts postte de beelden op Instagram:

De Bullets doen hun relaas:

 programma Belgian Bullets
vrijdag 18 februari run 1 1'02"08 (17e) verslag
  run 2 1'02"12 (15e) verslag
zaterdag 19 februari run 3 1'02"11 (14e) verslag
  run 4 1'02"27 (15e) verslag