Ook Kim Huybrechts test nu positief op corona

    De golf aan positieve gevallen op het WK darts blijft voor rimpelingen zorgen, want nu heeft ook Kim Huybrechts positief getest op corona. Huybrechts stuntte 5 dagen geleden nog bijna tegen titelverdediger Gerwyn Price.

    Een kerstfeestje onder Nederlanders zorgde op het WK darts voor heel wat ellende en een pak walk-overs. Kim Huybrechts kon afgelopen zondag zijn match tegen Gerwyn Price wel gewoon afwerken, maar met wat vertraging heeft het virus hem nu toch te pakken.

     

    Omdat Huybrechts meteen na zijn WK de commentaarcabine indook bij VTM, moesten ze ook daar schakelen door de positieve test. Commentator Matthias De Vlieger, die donderdag nog naast Huybrechts zat in het hok, moest in een andere studio gaan zitten dan zijn cocommentator Erik Clarys.