Ga naar de inhoud

Hanne Mestdagh moet op zoek naar nieuwe club: "Geen idee wat toekomst brengt"

 do 23 december 2021 15:00
Hanne Mestdagh vertoefde 6 weken in Polen.

Belgian Cat Hanne Mestdagh moet na een Pools avontuur van minder dan 6 weken op zoek naar een nieuwe werkgever. "Ik ben heel dankbaar voor de ervaring", schrijft ze op Instagram.

Begin november kondigde Hanne Mestdagh aan dat ze het seizoen niet zou voortzetten bij het Spaanse Las Palmas. "Het was niet de juiste plaats voor mij", zei ze toen.

 

Na de interlandbreak met de Belgian Cats vond ze in Polen een tijdelijke nieuwe uitdaging. Bij AZS UMCS Lublin, de nummer 2 in de Poolse competitie, werd ze ingezet als medische joker.

 

Maar na minder dan 6 weken moet ze opnieuw op zoek naar een nieuwe werkgever. Begin december testte Mestdagh positief op het coronavirus, waardoor ze 10 dagen in isolatie zat.

 

"Een nieuw hoofdstuk komt tot een einde", aldus Mestdagh op Instagram. "Bedankt voor de voorbije 6 weken, ik ben heel dankbaar voor de ervaring. Ik heb geen idee wat de toekomst nu brengt, maar ik kijk ernaar uit om tijd door te brengen met mijn familie."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: