Abidal vraagt vergiffenis aan zijn vrouw: "Ik verdien deze vernedering"

  Eric Abidal en zijn vrouw Hayet.

  De aanval op PSG-speelster Kheira Hamraoui blijft voor beroering zorgen in Frankrijk. De zaak bracht in ieder geval aan het licht dat Eric Abidal een affaire had met Hamraoui toen beiden bij FC Barcelona zaten. Hiervoor vraagt Abidal nu vergiffenis aan zijn vrouw.

  Begin november werd Kheira Hamraoui door 2 gemaskerde mannen uit een auto getrokken en met een ijzeren staaf bewerkt. Eerst kwam Aminata Diallo, ploeggenote bij PSG, in het vizier van de speurders, maar de laatste dagen leidde het spoor meer naar Eric Abidal.

   

  De voormalige Franse international was van 2018 tot 2020 technisch directeur bij Barcelona, toen Hamraoui daar speelde. De twee zouden een affaire gehad hebben, iets wat Abidal toegeeft in een post op Instagram.

   

  "Vergeef me, Hayet (zijn vrouw). Wat je beslissing ook zal zijn, in mijn ogen blijf jij de vrouw van mijn leven en vooral de moeder van mijn fantastische kinderen."

   

  "Ik verdien deze vernedering, ook al ga ik eraan kapot. Ik smeek God dat je me ooit zal vergeven."

   

  Dat laatste lijkt Hayet Abidal niet meteen van plan te zijn. Ze zou de scheiding aangevraagd hebben en wendde zich ook tot Instagram. "Je vergeeft iemand tot je bezwijkt onder het gewicht en niets meer voelt, geen woede of spijt meer, enkel nog het verlangen om de pagina om te draaien en er nooit meer aan terug te denken."