Le Monde: "Abidal wordt verhoord over mogelijke wraakactie op PSG-speelster Hamraoui"

  Abidal zou een relatie gehad hebben met Hamraoui toen hij technisch directeur was bij Barcelona.

  Wie zat achter de brutale aanval op PSG-speelster Kheira Hamraoui? Eerst werd ploeggenote Aminata Diallo verdacht, maar volgens Le Monde bestaat het scenario dat ex-international Eric Abidal iets met de zaak te maken heeft.

  11 dagen geleden werd een auto met PSG-speelsters belaagd door 2 gemaskerde mannen. Kheira Hamraoui werd uit de passagierszetel gedwongen en werd op haar benen geslagen met een ijzeren staaf.

   

  Wie was het brein achter die gewapende aanval? Eerst werd ploeggenote Aminata Diallo verdacht. Nu komt plots de voormalige Franse international Eric Abidal in het vizier.

   

  Abidal was van 2018 tot 2020 technisch directeur bij FC Barcelona, waar Hamraoui toen voor de vrouwenploeg uitkwam. Volgens Le Monde zouden beide Fransen toen een relatie gehad hebben, maar het kwam uiteindelijk tot een breuk.

   

  Nog volgens de Franse krant hebben onderzoekers vastgesteld dat de simkaart van de gsm van Hamraoui op naam staat van Abidal. Daags na de aanval zou Hamraoui ook gebeld hebben met Abidal.

   

  "Eric Abidal zal spoedig worden verhoord", bevestigt de procureur van Versailles aan Le Monde. "Het is ook niet uitgesloten dat Hayet Abidal (de vrouw van Eric Abidal) verhoord zal worden."

   

  Tijdens de aanval zouden de 2 gemaskerde mannen Hamraoui verweten hebben "te slapen met getrouwde mannen."