Ga naar de inhoud

Geen dubbelslag voor Ethan Hayter, Swift is opnieuw Brits kampioen

Ben Swift viert.

Ben Swift (Ineos-Grenadiers) heeft zichzelf opgevolgd als Brits kampioen. Vorig jaar werd de titel niet uitgedeeld door de coronapandemie. Hij mocht samen met ploegmaat Ethan Hayter het podium op. Hayter had eerder wel de nationale tijdrittitel gepakt. 

Vorig jaar strooide corona roet in het eten in Engeland, maar met een jaar uitstel ging Ben Swift opnieuw voor goud in zijn nationaal kampioenschap. Hij moest daarvoor afrekenen met onder anderen Mark Cavendish en ploegmaat Ethan Hayter. Pidcock was er niet bij. Hij geniet al van zijn vakantie.

 

Geen zon voor het peloton. Na een Engelse regendag kon Swift in de finale Fred Wright (Bahrain-Victorious) van zich afschudden in een krachtmeting met twee. 

 

Toptalent Ethan Hayter moest na zijn nationale titel in het tijdrijden vandaag tevreden zijn met brons.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.