Filip Joos was "ontroerd" door Liverpool-City: "Ik had een staande ovatie verwacht"

  Geen winnaar op Anfield, op de voetballiefhebber na.

  Het is door alle wielergekte misschien een beetje ondergesneeuwd, maar in de Engelse competitie hebben Liverpool en Manchester City het hart van de voetballiefhebber doen smelten na een wervelende topper. Filip Joos gaf commentaar op Anfield: "Ik had applaus van iedereen verwacht voor de wedstrijd, maar er was toch nog altijd ontgoocheling."

  Manchester City monopoliseerde zoals vanouds de bal voor de rust, maar na de pauze tapte Liverpool uit een ander vaatje. 

   

  "Ik heb geen idee wat Liverpool-coach Jürgen Klopp tijdens de rust gedaan heeft", vertelt Filip Joos, commentator voor Play Sports, over de match met twee gezichten.

   

  "Het is heel straf om je ploeg met zoveel zelfvertrouwen op het veld te krijgen na zo'n eerste helft. Kevin De Bruyne gaf het zelf aan en had gelijk: City was voor de pauze een halfuur indrukwekkend."

   

  "Maar het is fenomenaal dat je na de rust toch weer veel lef en durf zag bij Liverpool. Dat is iets wat Thomas Tüchel met Chelsea niet kon tegen City. Het is dankzij Jürgen Klopp dat we deze wedstrijd hebben gehad."

   

  (lees voort onder het wedstrijdverslag)

  Lees ook: