Daar is Batsman! Besiktas kondigt Michy Batshuayi aan in ware superheldenstijl

  De vleermuis spreidt nog maar eens de vleugels. Besiktas heeft de komst van Michy Batshuayi (27) aangekondigd met een amusant filmpje, waarin de spits opdraaft in een Batman-pak. 

  Toepasselijker worden aankondigingen niet. Besiktas heeft de komst van Michy Batshuayi aangekondigd met een knap filmpje. Daarin draaft de Rode Duivel in een superheldenpak van Batman op in het stadion van de Turkse topclub. Geniet vooral zelf van het resultaat in onderstaand filmpje.

  Warm onthaal

  Zijn aankomst was ook al de moeite. De aanvaller werd dinsdag al opgewacht door een massa fans op de luchthaven in Turkije. De flamboyante Belg - mét zonnebril en Besiktassjaal - liet het zich welgevallen.

   

  Vandaag kondigde de Turkse topclub zijn komst ook officieel aan. Batshuayi moet voorin de concurrentie aangaan met onder meer Cyle Larin (ex-Zulte Waregem). Batshuayi wordt overigens opnieuw uitgeleend door Chelsea.

   

  Voor de Rode Duivel is het al de vijfde keer dat de Londense club hem tijdelijk elders stalt. De voorbije jaren leende het de spits ook al uit aan Borussia Dortmund, Valencia en Crystal Palace (2 keer).


  Bij Chelsea ligt Batshuayi nog onder contract tot 2022. In 2016 betaalde de club 40 miljoen euro aan Marseille voor Batshuayi. Tot op heden kwam hij in 77 officiële matchen tot 25 goals en 6 assists voor de Londense topclub.