Antwerp plukt 22-jarige Amerikaanse international weg uit MLS

  Sam Vines met zijn nieuwe truitje.

  Antwerp heeft Sam Vines voorgesteld, een flankverdediger die overkomt van de Colorado Rapids uit de MLS. De 22-jarige Amerikaan tekent bij Antwerp een contract voor drie seizoenen. Met de transfer zou een bedrag van bijna 2 miljoen euro gemoeid zijn.

  Amerikaanse media wisten al een tijdje dat Sam Vines naar ons land zou verkassen en vandaag is hij ook voorgesteld op de Bosuil. De 22-jarige flankverdediger tekent een contract voor drie seizoenen, met nog een jaar optie.

   

  Sam Vines werd opgeleid bij de Colorado Rapids en tekende daar ook zijn eerste profcontract in 2018. Na drie seizoen kiest hij dus voor een avontuur in ons land.

   

  Op zijn 22e heeft Vines ook 5 caps op zijn naam staan. Hij maakte begin vorig jaar zijn debuut voor de VS. Vorige week won hij met de nationale ploeg de Gold Cup, dat is het kampioenschap van Noord- en Midden-Amerika en het Caraïbisch gebied.