Everton-speler Sigurdsson verdachte in zedenzaak met minderjarige

  Sigurdsson viert een doelpunt bij Everton.

  Everton-speler Gylfi Sigurdsson is afgelopen vrijdag in Manchester opgepakt. De IJslander wordt verdacht van zedenfeiten, maar is inmiddels op borgtocht vrij.

  De afgelopen dagen was er in Engeland veel te doen rond Premier League-club Everton. Het team uit Liverpool maakte namelijk bekend dat een speler uit het 1e elftal op non-actief was gezet naar aanleiding van een lopend politieonderzoek

   

  Die speler zou de 31-jarige IJslander Sigurdsson zijn. De middenvelder zou betrokken zijn bij een zedenzaak waarbij ook een minderjarig slachtoffer aanwezig was. De politie blijft de zaak momenteel onderzoeken.

   

  Sigurdsson speelt sinds 2017 voor Everton, dat ruim 49 miljoen euro aan Swansea voor hem betaalde. Hij kwam ook al 78 keer uit voor zijn land.