Ga naar de inhoud

Dries Mertens is geopereerd aan zijn linkerschouder

 ma 5 juli 2021 18:24

Dries Mertens is na het EK geopereerd aan zijn linkerschouder. De Rode Duivel moet nu 2 tot 3 weken rusten en kan dan aan zijn revalidatie beginnen. Dat meldt zijn club Napoli.

Dries Mertens haalde nooit zijn topvorm op het EK met de Rode Duivels. Hij stond in de basis tegen Rusland en Denemarken en viel in tegen Portugal, maar kon niet beslissend zijn. 

 

Ook in de kwartfinale tegen Italië kon invaller Mertens het tij niet meer keren. Zou de vinnige flankaanvaller dan al last hebben gehad van zijn schouder?

 

Hij ging in elk geval meteen na het EK onder het mes in België. "Een stabilisatie-operatie aan zijn linkerschouder door dokter Declercq", meldt zijn club Napoli.

 

Mertens moet nu 2 tot 3 weken rust inlassen en kan dan beginnen te revalideren. Op 22 augustus weerklinkt opnieuw het eerste fluitsignaal in de Serie A. Mertens heeft dus nog anderhalve maand om klaar te raken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.