Zelfspot bij Radja Nainggolan: geen cola maar flessen vodka en whiskey

    Nainggolan op Instagram

    Cristiano Ronaldo die flesjes frisdrank ostentatief verwijdert op zijn persconferentie. Het is nu al een van de beelden van dit EK. Ook Radja Nainggolan kreeg de beelden onder ogen, maar hij had een beter idee. Die flesjes cola zijn immers perfect om te mengen met whiskey of wodka. "Laten we eens lachen", zei de ex-Rode Duivel met de nodige zelfspot.

    Nainggolan viel onder Roberto Martinez uit de Duivelse selectie. Officieel was dat een tactische keuze maar tussen de lijnen was wel te lezen dat het gedrag van Nainggolan naast het veld er voor iets tussenzat. De middenvelder is een levensgenieter en hij verstopt ook niet dat hij rookt.

     

    Ondertussen kan hij dus duidelijk zelf om zijn reputatie van "bad boy" lachen.