Fabio Jakobsen straalt met nieuw gebit: "Ik ben ontzettend dankbaar"

  "Zoek de 10 verschillen", schreef Jakobsen al lachend op zijn Instagram.

  Acht maanden na zijn horrorcrash in de Ronde van Polen heeft Fabio Jakobsen opnieuw een stralende witte glimlach. De Nederlandse spurter verloor in Polen bijna al zijn tanden, maar heeft nu een nieuw gebit gekregen. "Het ziet er fantastisch uit en ik ben ontzettend dankbaar", klinkt het.

  De beelden van de horrorcrash van Fabio Jakobsen in de Ronde van Polen afgelopen zomer zitten op ieders netvlies gebrand. De onfortuinlijke Jakobsen brak bijna alle beenderen in zijn aangezicht en verloor de meeste van zijn tanden.

   

  Na een hoop operaties en medische afspraken is het nieuwe gebit van Jakobsen nu af. Op Instagram deelde hij twee pakkende foto's die het resultaat tonen. "Zoek de 10 verschillen", schrijft hij er met een knipoog bij.

   

  "Ik ben ontzettend dankbaar voor al het werk dat men heeft verricht om mij een nieuw gebit te geven. Ik wil iedereen danken die de voorbije 8 maanden voor mij gewerkt heeft."

   

  "De resultaten zijn verbazingwekkend. Ik vind dat het er prachtig uitziet. Ik heb er heel wat autoritjes naar Nijmegen, Rosmalen en Grave opzitten, maar het was het allemaal waard."

   

  "Nu richt ik me op de komende doelen dit seizoen. Eerst het Nederlands kampioenschap dit weekend, met een grote glimlach. Daarna een trainingskamp in Livigno, de Ronde van Wallonië en de Vuelta."