Mourinho (Tottenham): "Hopelijk valt knieblessure Kane mee"

  Kane scoorde gisteren twee keer tegen Dinamo Zagreb.

  Ondanks zijn twee doelpunten in de Europa League tegen Dinamo Zagreb, kreeg Harry Kane gisteren ook een kleine domper te verwerken. De spits van Tottenham blesseerde zich in de slotfase aan zijn knie. "We moeten afwachten", zei coach José Mourinho.

  "Ik hoop en denk dat het wel meevalt bij hem", vertelde Mourinho na afloop van de 2-0-zege in de 1/8e finales van de Europa League. 

   

  De Portugese coach rekent in elk geval op Kane voor de Londense derby zondag tegen Arsenal. "Dat is een grote wedstrijd. Alleen een groot probleem kan hem bij dat duel aan de kant houden en ik geloof niet dat daar nu sprake van is. Maar we moeten afwachten hoe die knie reageert. Hopelijk komt het snel weer goed."

   

  Kane is dit seizoen in alle competities al goed voor 26 treffers voor de Spurs.

   

  Tottenham staat momenteel zevende in de Premier League en mikt op een eindklassering in de top vier, die goed is voor deelname aan de groepsfase van de Champions League.

  Lees ook: